Gemak en comfort mengen zich samen in deze luxe, aluminium tendersloep. Een uniek design met brede banken, ruim zonnedek en open doorloop naar het zwemplateau optimaliseren de totale lounge beleving. Een duurzame, onderhoudsvrije sloep die qua uitvoering en motorisering zelf samengesteld kan worden.

Model Qruiser 600
Vanaf nu leverbaar
Lengte 600 cm Breedte 235 cm Diepgang 60 cm Prijs Vanaf €29.900,-
Ruim uitgerust standaardmodel incl. motor in bun
qrafter qruiser outboard
Gewicht 950 kg Casco 5 mm zeewaardig aluminium Motorisering 10-70 pk outboard (in bun)
22 pk diesel inboard
Snelheid 12 – 40 km/ u
Model e-Qruiser 600Vanaf nu leverbaar Lengte 600 cm Breedte 235 cm Diepgang 60 cm Prijs Vanaf €33.900,-
Standaardmodel incl. motor & accupakket
qrafter qruiser outboard
Gewicht 1450 kg Casco 5mm zeewaardig aluminium Motorisering 4.0kw Torqeedo outboard (in bun)
4.0kw Waterworld inboard
Snelheid 6 – 12 km/ u Actieradius 12 uur met 10 km/u

We hebben de Qruiser en de e-Qruiser in verschillende uitvoeringen beschikbaar voor een proefvaart of een bezichtiging in onze showroom.

Qrafter Qruiser 600 13 1

Oerdegelijk, dutch-build design

Comfortabel cruisen is waar onze Qruiser 600 voor staat. Deze premium tender is door zijn breedte ruim en comfortabel. Luxe kussens, open doorloop naar het ruime zwemplateau, genoeg opbergruimte en talloze extra opties maakt deze boot uniek in zijn soort. Het robuuste casco is met hoogwaardig aluminium in Nederland opgebouwd met oog voor een perfecte afwerking.

Qrafter Qruiser 600 4

Onderhoudsarme alleskunner

Onze Qruiser 600 is geheel onderhoudsvrij. Na een ontspannen vaartocht gelijk aanschuiven op een terrasje in plaats van zwetend de boot afdekken. Met zijn zelflozende kuip en oerdegelijke bouw is deze boot ideaal voor de vaarliefhebber waarbij gemak en comfort centraal staan.

Qrafter Qruiser 600 8 1

Ruim uitgerust standaardmodel

Geen kaal casco waarbij alles als optie kan worden toegevoegd, maar een ruim uitgerust standaardmodel. Standaard is de Qruiser 600 voorzien van een motor, luxe kussenset, robuuste stootrand, bluetooth geluidsinstallatie, navigatieverlichting en automatische bilgepomp. Opties als een T-top en een teak vloer zorgen ervoor dat jij de boot zelf kunt samenstellen.

Elke Smit Photography 275 1 scaled e1603275901829

Fluisterstil, duurzaam, elektrisch varen

Ga jij voor duurzaamheid? Kies voor onze e-Qruiser. Onze e-Qruiser 600 is uitgerust met een 4kw Torqeedo (in de bun) of een inboard Waterworld motor. Fluisterstil, waardoor je alleen het water hoort. Standaard geleverd met een ruim accupakket waarmee probleemloos 10-12 uur gevaren kan worden.

De ultieme day-cruiser speciaal voor de vaarliefhebber waarbij gemak en comfort voorop staat.

Everything you want

Customise de Qrafter Qruiser 600 zoals jij wilt

Pas de details van de boot aan naar jouw wensen. De bekleding, de motoren, de vloer, de kleuren, de kussens en extra’s zoals een T-top, bimini-top, toilet of koellade.
De Qrafter Qruiser is één en al maatwerk.